Aanbod wandel- en fietskaarten

WANDELEN

• Wandelwaaier

Prijs: € 2,5 (+ eventuele verzendingskosten)

FIETSEN

• Fietsroutenetwerk Limburg

Het hele fietsroutenetwerk Limburg op 1 kaart! Met deze supergedetailleerde Limburg-fietskaart rij je probleemloos van knooppunt naar knooppunt en weet je op elk moment waar je je precies bevindt. Prijs: € 9,50 (+ eventuele verzendingskosten)

•  De Kapelletjesroute (22,5km)

Deze route verbindt de kerken en talrijke kapelletjes van de 4 deelgemeenten van Nieuwerkerken. Deze fietsroute is met zwarte pijlen bewegwijzerd en vind je terug op het officieel gemeenteplan.

Prijs: gratis (+ eventuele verzendingskosten)

• Mountainbikenetwerk Euregio

Onze gemeente maakt deel uit van het 672 km lange 'Mountainbikenetwerk Zuidelijke Grensstreek Euregio BMG'. Dit mountainbiketraject is opgesplitst in verschillende routes.

Bijkomende info te verkrijgen op www.mountainbikenetwerk.eu

Prijs: € 10 (+ eventuele verzendingskosten)

• Gratis te verkrijgen:

Fietsen langs kastelen, kloosters en hoeves

Bloesem– en oogstbrochure

Limburggids

Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019

Deze kaarten kan je verkrijgen bij de dienst vrije tijd, sociaal huis, Kerkstraat 113, 3850 Nieuwerkerken.