Word Kringloopkracht!

Gepubliceerd op donderdag 4 augustus 2022 11.21 u.

Ben je begaan met het leefmilieu, het klimaat en geloof je in de kringloopgedachte? Kom je graag in contact met andere tuinliefhebbers? Wil je je verdiepen in de biologische kringloop en je kennis delen met anderen? Dan is vrijwilligerswerk als Kringloopkracht iets voor jou!

Op 5 oktober 2022 start een gratis avondopleiding tot Kringloopkracht. Tijdens deze vorming leer je de knepen van het vak om als Kringloopkracht inwoners van onze gemeente op weg te helpen, tips te geven in de tuin, demonstraties te geven, …

De vorming bestaat uit zes interactieve sessies en een dag praktijk op locatie in een toontuin. Enkele thema’s die aan bod zullen komen zijn het oplossen van grote en kleine gazonproblemen, snoeihout nuttig gebruiken in de tuin, de juiste plant op de juiste plaats en nog zoveel meer. Extra informatie kan je vinden op www.centrumduurzaamgroen.be/wordtkringloopkracht.

Steek je graag je handen uit de mouwen? Schrijf je dan nu in voor de avondopleiding en help ons de biologische kringloop in onze gemeente levend te houden: www.centrumduurzaamgroen.be/Kringloopkracht.