Woonloket wordt woonenergieloket

Gepubliceerd op dinsdag 3 maart 2020 14.15 u.
Vanaf 2020 wordt de basisdienstverlening van het Energiehuis Limburg aan de inwoners opgenomen binnen het woonloket. Dit houdt in dat bewoners vanaf 2020 niet alleen met hun woonvragen maar ook met hun energievragen gratis terecht kunnen bij het woonenergieloket.

Hoe maak ik mijn woning energiezuinig? Is mijn huidige energiecontract nog wel het voordeligst voor mij? Heb ik recht op de Vlaamse renovatiepremie? Hoe werkt een digitale meter? Zijn er premies als ik als senior mijn woning aanpas? Voor welke maatregelen kan ik een energielening aan 0% of 1,5% afsluiten?

Hebt u deze of andere woon- of energievragen? Kom dan zeker langs bij het woonenergieloket!Een bezoek aan het woonenergieloket is altijd gratis. Wil je premieadvies, breng dan zeker je belastingbrief van 2 jaar geleden mee en eventueel offertes of facturen. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren, brengt best de meest recente jaarafrekening van gas en elektriciteit mee.

Iedere tweede en vierde dinsdag van de maand tussen 9.30 en 11.30 uur in het sociaal huis, Kerkstraat 113 te 3850 Nieuwerkerken.

Of contacteer Energiehuis Limburg digitaal via www.energiehuislimburg.be.

Woonloket Nieuwerkerken: bert.vandevijver@stebo.be, gsm 0475 35 65 80