Woonenergieloket

Gepubliceerd op dinsdag 30 juni 2020 16.31 u.
Hoe maak ik mijn woning energiezuinig? Is mijn huidige energiecontract nog wel het voordeligst voor mij? Heb ik recht op de Vlaamse renovatiepremie? Hoe werkt een digitale meter? Zijn er premies als ik als senior mijn woning aanpas?

Voor welke maatregelen kan ik een energielening aan 0% of 1,5% afsluiten? Hoe kan ik een gratis energiescan laten uitvoeren?

Heb je deze of andere woon- of energievragen, kom dan zeker langs bij het woonenergieloket. Dit is altijd gratis. Wil je premieadvies, breng dan zeker je belastingbrief van 2 jaar geleden mee en eventueel offertes of facturen. Wie een VREG-test wil laten uitvoeren, brengt best de meest recente jaarafrekening van gas en elektriciteit mee.

Om je zo goed en veilig mogelijk te helpen, werken we enkel op afspraak.
Maak hier jouw afspraak: https://woonenergieloket.stebo.be/nieuwerkerken

Het woonenergieloket is iedere 2de en 4de dinsdag van 9.30 uur tot 11.30 uur in het sociaal huis, Kerkstraat 113.

Of je kan contact opnemen met de lokale medewerker van Stebo. Dit kan door te mailen naar bert.vandevijver@stebo.be of te bellen naar: tel. 089 39 16 44.

Heb je een afspraak kunnen maken, vergeet dan zeker je aanslagbiljet (inkomen 2018) niet mee te brengen, duidelijke detailfacturen of offertes.