Wegenwerken centrum

UPDATE 18 JUNI 2018:

De aannemer start met de volgende fase van de werken Kerkstraat-gemeenteplein: de riolering wordt aangelegd in de Kerkstraat vanaf het kruispunt met de Kloosterstraat (zijde Driesstraat) tot aan de Driesstraat. Vanaf maandag 18 juni 2018 is het kruispunt Kerkstraat - Driesstraat - Bornestraat onderbroken.

Het kruispunt Kloosterstraat - Kerkstraat en het kruispunt Kasteelstraat - Kerkstraat zullen vanaf maandag 18 juni 2018 terug opengesteld worden voor het verkeer.

Het verkeer uit de Vlemingstraat kan naar links afdraaien richting kruispunt Kloosterstraat – Kerkstraat en van daaruit verder rijden over de Kloosterstraat.

De inwoners uit de Driesstraat kunnen via de Berkenstraat/Lindestraat/Kloosterstraat het centrum van Nieuwerkerken bereiken.

Het verkeer in de Nieuwesteenweg blijft tijdelijk in beide richtingen behouden en het parkeerverbod in de twee rijrichtingen is nog steeds van kracht.

De vermoedelijke einddatum van deze werken is vlak voor het bouwverlof van 2018. Het bouwverlof neemt aanvang op 13 juli 2018.

Opgelet: op donderdag 21 en vrijdag 22 juni werkt de aannemer aan het gemeenteplein en mag er niet geparkeerd worden. Parkeren kan op het parkeerterrein halfweg de Nieuwesteenweg, op de parking op het einde van de Mouveldstraat en op het parkeerterrein halfweg de Kloosterstraat.