Vrijwilligers gezocht!

Is jouw vereniging/organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers en wil je ook jouw vacature hier zien verschijnen? Mail ons dan!

VACATURE

Inwoners helpen die het een tijdje moeilijk hebben? Voedselverspilling tegengaan? Vrijwilliger worden bij Voedselbank Sint-Vincentius?

Sint-Vincentius is dé vrijwilligersvereniging van mensen met een hart voor medemensen in armoede. Zij willen iedereen motiveren om iets te doen voor een ander in nood want armoede kan iedereen treffen.

De vrijwilligers proberen een luisterend oor aan te bieden en verstrekken hulp in de vorm van voedselpakketten.

Ben jij dit luisterend oor? Of ben je eerder praktisch ingesteld voor het afhalen van voeding bij de voedselbanken of warenhuizen?

Neem dan contact op met Mia Schollen (secretaris) 011 72 68 46 of mail ons!

VACATURE

Wil jij activiteiten helpen organiseren/begeleiden in het lokaal dienstencentrum “De Vlinder” van Nieuwerkerken?

Vrijwilligerswerk is de rode draad in de werking van het lokaal dienstencentrum van Nieuwerkerken. Wij streven er naar om onze bezoekers zoveel mogelijk te betrekken bij onze werking.

• Je wil iets doen wat je graag doet?
  • Je wil zinvol bezig zijn?
  • Je wil je kennis of ervaring overbrengen aan de andere bezoekers?
  • Je wil meer sociaal contact?

Dan is vrijwilligerswerk zeker iets voor jou!

Wij zijn steeds op zoek naar bezoekers die zich ‘vrijwillig’ willen inzetten voor het lokaal dienstencentrum “De Vlinder”. Vrijwilligers dragen immers bij tot de uitbouw van het centrum en maken een kleurrijk en gevarieerd aanbod mogelijk.

Wij hebben een brede waaier aan activiteiten waar de vrijwilliger een hoofdrol speelt. Voor kandidaat-vrijwilligers zoeken we steeds een taak die aansluit bij de eigen interesses.

Vrijwilligers kunnen op verschillende vlakken ingezet worden, bijvoorbeeld bij

• Hulp achter de bar
  • Vervoer van bezoekers
  • Begeleiden van activiteiten
  • Begeleiden van activiteiten voor minder-mobielen
  • Geven van lessen en cursussen
  • Decoratie en opsmuk

Meer info kan je krijgen in het lokaal dienstencentrum De Vlinder, Kerkstraat 129 of op 011 88 87 70 of via devlinder@nieuwerkerken.be.