Vacatures technisch assistent groendienst en openbare werken

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar een:

• Technisch assistent groendienst/kerkhoven, voltijds, contractueel, niveau D1-D3
  • Technisch assistent openbare werken/patrimonium, voltijds, contractueel, niveau D1-D3.

Functie

• Technisch assistent groendienst/kerkhoven:
    Je staat er mee voor in dat de burgers kunnen wonen in een verzorgde leefomgeving en zorgt tevens voor goed onderhouden begraafplaatsen.
  • Technisch assistent openbare werken/patrimonium:
    Je voert preventieve en curatieve technische onderhoudswerken uit om de goede werking van alle apparatuur, installaties en infrastructuur te waarborgen.

De volledige functiebeschrijvingen vind je hieronder als bijlagen.

• Geen diplomavereisten
  • Voor technisch assistent openbare werken/patrimonium: basiskennis elektriciteit en/of houtbewerking en/of laswerken is een pluspunt

• Contract van onbepaalde duur
  • Bruto jaarsalaris (huidige index): 27 130,67 euro (0 jaar anciënniteit)
  • Relevante ervaring wordt meegenomen
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Maaltijdcheques (8 euro)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Tweede pensioenpijler
  • Fietsvergoeding / vergoeding woon-werkverkeer
  • Gunstige verlofregeling
  • Vaste werkuren
  • Aanleg werfreserve (geldig voor 3 jaar)

Voor bijkomende inlichtingen over de vacature kan je contact opnemen met de personeelsdienst via tel. 011 48 03 67 of personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met cv moeten uiterlijk dinsdag 30 april 2024 worden ingediend via mail naar personeelsdienst@nieuwerkerken.be.