Vacatures gemeentebestuur en OCMW Nieuwerkerken

Gepubliceerd op zaterdag 7 november 2020 9 u.
Het gemeentebestuur is op zoek naar een technisch assistent poetsdienst (m/v), deeltijds (19/38), contractueel, niveau D1-D3 Het OCMW-bestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar een technisch assistent poetsdienst (m/v), deeltijds (19/38), contractueel, niveau D1-D3

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar:

TECHNISCH ASSISTENT POETSDIENST (m/v), deeltijds (19/38), contractueel, niveau D1-D3

Als enthousiaste poetshulp sta je mee in voor het onderhoud van de gemeentelijke gebouwen. Je kan zelfstandig werken, hebt zin voor orde en netheid en bent flexibel ingesteld.

bruto jaarsalaris (huidige index): 23.155,3 euro (0 jaar anciënniteit)

aanleg werfreserve (geldig voor 3 jaar)

Wij bieden:

Gunstige werk- en verlofregeling, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, tweede pensioenpijler.

Volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst, tel. 011/48 03 67 of via volgend e-mailadres: personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met curriculum vitae moeten uiterlijk vrijdag 27/11/2020 worden ingediend (per aangetekende brief of door afgifte ervan tegen ontvangstbewijs) t.a.v. het College van Burgemeester en Schepenen, Kerkstraat 113, 3850 Nieuwerkerken.

Het OCMW van Nieuwerkerken is op zoek naar:

Als enthousiaste poetshulp sta je mee in voor het onderhoud van het lokaal dienstencentrum. Zelfstandig kunnen werken en zin voor orde en netheid zijn noodzakelijk.

bruto jaarsalaris (huidige index): 23.155,3 euro (0 jaar anciënniteit)

aanleg werfreserve (geldig voor 3 jaar)

Wij bieden:

Kandidaturen met curriculum vitae moeten uiterlijk vrijdag 27/11/2020 worden ingediend (per aangetekende brief of door afgifte ervan tegen ontvangstbewijs) t.a.v. het Vast Bureau, Kerkstraat 113, 3850 Nieuwerkerken.

Indien u wenst te solliciteren voor de vacature bij het gemeentebestuur EN voor de vacature bij het OCMW dient u ons twee sollicitatiebrieven te bezorgen!