Vacatures: 2 maatschappelijk assistenten

Gepubliceerd op donderdag 16 juni 2022 17 u.

Het OCMW van Nieuwerkerken is op zoek naar 2 gedreven

MAATSCHAPPELIJK ASSISTENTEN (m/v), voltijdse tewerkstelling, contractueel, niveau B met aanleg werfreserve

Je maakt deel uit van de sociale dienst en rapporteert aan en werkt onder leiding van de beleidscoördinator/het afdelingshoofd maatschappelijke ontwikkeling.

Functieomschrijving:

Wil jij je inzetten voor armoedebestrijding en het recht op maatschappelijke dienstverlening? Doe je dit vanuit een klantgerichte en outreachende houding? Is contact leggen met kwetsbare doelgroepen voor jou geen probleem? Dan ben jij de maatschappelijk werker die we zoeken.

Als maatschappelijk werker behandel je zelfstandig dossiers van cliënten waarbij je de hulpvraag analyseert, het gepaste advies geeft en cliënten naar een oplossing op maat begeleidt.

Financiële en materiële hulpverlening, activering van cliënten op vlak van wonen en psychosociaal welzijn, preventie en sensibilisering zijn taken waarmee je, in samenwerking met collega’s en partners, aan de slag gaat.

Dus ben jij een proactief en zelfstandig persoon? Ben je in staat een vertrouwensrelatie op te bouwen met mensen en ben je een actieve luisteraar? Wil je samen met ons de kwaliteit van onze dienstverlening verhogen zodat we alle Nieuwerkerkenaren de juiste ondersteuning, gepaste kansen en groeimogelijkheden op maat kunnen bieden? Solliciteer snel!

Profiel:

• Je bent in het bezit van een bachelor diploma in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma.
  • Kennis van de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de OCMW’s, wet van 26 mei 2002 (recht op maatschappelijke integratie, wet van 2 april 1965 (ten laste name steun)
  • Kennis van de organisatie van de OCMW-dienstverlening en de werking van een lokaal bestuur.
  • Schoolverlaters worden aangemoedigd te solliciteren.

Aanbod:

• Een contract van onbepaalde duur
  • Een bruto jaarsalaris (geïndexeerd) van 32.601,85 euro (0 jaar anciënniteit)
  • Interessante extra’s zoals, maaltijdcheques (6,50 euro), 2 de pensioenpijler, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden
  • Ruime aandacht voor je werk-privébalans en een interessante verlofregeling
  • Flexibele werkregeling met glijdende uren
  • Mogelijkheid tot telewerk
  • Een fijne job in een jong dynamisch team

De volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst, tel. 011/48 03 67 of via volgend e-mailadres: personeelsdienst@nieuwerkerken.be

Kandidaturen met cv dienen ten laatste op 2 september 2022 aangetekend verstuurd te worden aan het OCMW, Kerkstraat 113, 3850 Nieuwerkerken.

Noodzakelijk bij te voegen: afschrift van het vereiste diploma.