Vacature deskundige ruimtelijke ordening - omgevingsambtenaar

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar een deskundige ruimtelijke ordening/omgevingsambtenaar, voltijds, contractueel, niveau B1-B3.

Functie

Je staat in voor de administratieve afwerking van de stedenbouwkundige dossiers (bouw, verkaveling, attesten, …) en het verstrekken van allerlei inlichtingen op het vlak van ruimtelijke ordening en huisvesting.

Profiel

• Bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

• Contract van onbepaalde duur
  • Bruto jaarsalaris (huidige index): 35 290,27 euro (0 jaar anciënniteit)
  • Relevante ervaring wordt meegenomen
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Maaltijdcheques (8 euro)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Tweede pensioenpijler
  • Fietsvergoeding / vergoeding woon-werkverkeer
  • Gunstige verlofregeling en aandacht voor werk-privébalans
  • Flexibele werkregeling met glijdende uren
  • Mogelijkheid tot occasioneel telewerk
  • Aanleg werfreserve (geldig voor 3 jaar)

De volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst via tel. 011 48 03 67 of personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met cv en een afschrift van het vereiste diploma moeten uiterlijk donderdag 29 februari 2024 worden ingediend via mail naar personeelsdienst@nieuwerkerken.be.