Vacature maatschappelijk assistent/centrumleider LDC (m/v)

Het OCMW van Nieuwerkerken is op zoek naar gedreven kandidaten voor de volgende functie:

MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT/CENTRUMLEIDER LDC (m/v), voltijds,

contractueel, niveau B1-B3

De centrumleider bouwt het lokaal dienstencentrum uit als een centrum waar buurtgerichte zorg centraal staat. De centrumleider draagt bij aan de doelstelling om van het lokaal dienstencentrum een bruisende ontmoetingsplaats te maken met activiteiten die nauw aansluiten bij de verwachtingen van de doelgroepen. De centrumleider heeft de dagelijkse leiding over het centrum en fungeert als leidinggevende over het team van vrijwilligers.

Bruto startsalaris (huidige index): 29.529,37 euro (0 jaar anciënniteit)

Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, gunstige verlofregeling.

Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

• een gedrag hebben in overeenstemming met eisen beoogde
  • betrekking
  • de burgerlijke en politieke rechten niet verloren hebben
  • lichamelijk geschikt zijn

Diplomavereisten:

• bachelordiploma ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van 3 jaar.

Volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst, tel. 011/48 03 67 of via volgend e-mailadres: personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met curriculum vitae en een afschrift van het vereiste diploma moeten uiterlijk vrijdag 26/04/2019 worden ingediend (per aangetekende brief of door afgifte ervan tegen ontvangstbewijs) t.a.v. het Vast Bureau, Kerkstraat 113, 3850 Nieuwerkerken.

Namens het Vast Bureau

Algemeen directeur, Voorzitter,