Vacature jobstudenten zomervakantie

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om in de zomerperiode de dienst bevolking, groendienst en technische dienst te ondersteunen.

Jobstudenten dienst bevolking

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten om in de zomerperiode de dienst bevolking te ondersteunen.

Periode 1 loopt van 15 juli t.e.m. 14 augustus en periode 2 loopt van 16 augustus t.e.m. 14 september.

Heb je interesse in een administratieve vakantiejob en ben je 18 jaar of ouder? Stuur dan ten laatste op 19 juni 2024 een mail naar bevolking@nieuwerkerken.be waarin je aangeeft welke studies je gedaan hebt. Vergeet ook zeker niet te vermelden welke periode jouw voorkeur heeft!

Uit alle kandidaten zullen 2 jobstudenten geloot worden.

Wens je meer informatie? Aarzel dan niet om te bellen naar 011 48 03 60 of een mailtje te sturen naar bevolking@nieuwerkerken.be.

Jobstudenten groendienst en technische dienst

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten om in de zomerperiode de technische dienst/groendienst te ondersteunen.

Heb je interesse en ben je 18 jaar (of ouder) of word je dit jaar nog 18 jaar? Stuur dan ten laatste op 19 juni 2024 een mail naar personeelsdienst@nieuwerkerken.be. Geef hierbij zeker aan welke periode (juli of augustus) jouw voorkeur heeft!

Uit alle kandidaten zullen 4 jobstudenten geloot worden.

Wens je meer informatie? Aarzel dan niet om te bellen naar 011 48 03 67 of een mailtje te sturen naar personeelsdienst@nieuwerkerken.be.