Vacature deskundige ruimtelijke ordening / omgevingsambtenaar

Gepubliceerd op vrijdag 9 september 2022 8.58 u.

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar een DESKUNDIGE RUIMTELIJKE ORDENING/OMGEVINGSAMBTENAAR (m/v), voltijds (38/38), contractueel, niveau B1-B3.

Jouw rol en uitdagingen:

• Onder leiding van de beleidsco√∂rdinator/afdelingshoofd ruimtelijke ontwikkeling sta je in voor de administratieve afwerking van de stedenbouwkundige dossiers (bouw, verkaveling, attesten, overtredingen).
  • Je verstrekt allerlei inlichtingen op het vlak van ruimtelijke ordening en huisvesting.

Wij bieden:

• Een voltijds vervangingscontract van 1 jaar (38/38) met mogelijkheid tot verlenging
  • Bruto jaarsalaris (huidige index): 33 254,06 euro (0 jaar anc)
  • Maaltijdcheques 6,5 euro
  • Fietsvergoeding
  • Glijdende werkuren
  • Gunstige verlofregeling
  • Ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector indien relevant (tot 8 jaar)

Diplomavereisten:

• Bachelordiploma of diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

De volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst, tel. 011/48 03 67 of via volgend e-mailadres: personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met curriculum vitae en een afschrift van het vereiste diploma moeten uiterlijk vrijdag 28 oktober 2022 worden ingediend per aangetekende brief of door afgifte ervan tegen ontvangstbewijs t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Kerkstraat 113, 3850 Nieuwerkerken of via mail t.a.v. personeelsdienst@nieuwerkerken.be.