Vacature communicatieambtenaar/deskundige secretariaat

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar een communicatieambtenaar / deskundige secretariaat, voltijds, contractueel, niveau B1-B3.

Functie

• Je co├Ârdineert onder leiding van de algemeen directeur de informatiedoorstroming voor de gemeente en het OCMW.
  • Je bewaakt de procedure openbaarheid van bestuur en klachtenbehandeling.
  • Je beheert het secretariaat van het gemeentelijk comité ontwikkelingssamenwerking en het verbroederingscomité.
  • Je verzorgt het secretariaatswerk van de algemeen directeur.

Profiel

• Bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs

• Contract van onbepaalde duur
  • Bruto jaarsalaris (huidige index): 35 290,27 euro (0 jaar anciënniteit)
  • Relevante ervaring wordt meegenomen
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Maaltijdcheques (8 euro)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Tweede pensioenpijler
  • Fietsvergoeding / vergoeding woon-werkverkeer
  • Gunstige verlofregeling en aandacht voor werk-privébalans
  • Flexibele werkregeling met glijdende uren
  • Mogelijkheid tot occasioneel telewerk
  • Aanleg werfreserve (geldig voor 3 jaar)

De volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst via tel. 011 48 03 67 of personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met cv en een afschrift van het vereiste diploma moeten uiterlijk donderdag 29 februari 2024 worden ingediend via mail naar personeelsdienst@nieuwerkerken.be.