Vacature administratief medewerker vrije tijd/vlinder

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar een een administratief medewerker vrije tijd/vlinder, voltijds, contractueel, niveau C1-C3.

Functie

• Je voert administratieve taken i.v.m. verhuringen gemeenschapscentrum en gemeentelijke materialen uit.
  • Je plant, organiseert, coördineert en volgt diverse activiteiten en de daarmee gepaarde taken op o.a. binnen het luik feestelijkheden en toerisme.
  • Je verzorgt de algemene administratie betreffende feesten, plechtigheden en kermissen.
  • Daarnaast voer je uiteenlopende administratieve taken uit voor diverse afdelingen en diensten.

Profiel

• Diploma van het hoger secundair onderwijs of van daarmee gelijkgesteld onderwijs

• Contract van onbepaalde duur
  • Bruto jaarsalaris (huidige index): 27 640,64 euro (0 jaar anciënniteit)
  • Relevante ervaring wordt meegenomen
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Maaltijdcheques (8 euro)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Tweede pensioenpijler
  • Fietsvergoeding / vergoeding woon-werkverkeer
  • Gunstige verlofregeling en aandacht voor werk-privébalans
  • Flexibele werkregeling met glijdende uren
  • Mogelijkheid tot occasioneel telewerk
  • Aanleg werfreserve (geldig voor 3 jaar)

De volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst via tel. 011 48 03 67 of personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met cv en een afschrift van het vereiste diploma moeten uiterlijk donderdag 29 februari 2024 worden ingediend via mail naar personeelsdienst@nieuwerkerken.be.