Vacature administratief medewerker sociale dienst

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar een een administratief medewerker sociale dienst, voltijds, contractueel, niveau C1-C3.

Functie

Je voert administratieve taken uit op de sociale dienst van het OCMW, bent back-up voor de Minder Mobielen Centrale en beheert het patrimonium van het OCMW.

Profiel

• Diploma van het hoger secundair onderwijs of van daarmee gelijkgesteld onderwijs

• Contract van onbepaalde duur
  • Bruto jaarsalaris (huidige index): 27 640,64 euro (0 jaar anciënniteit)
  • Relevante ervaring wordt meegenomen
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Maaltijdcheques (8 euro)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Tweede pensioenpijler
  • Fietsvergoeding / vergoeding woon-werkverkeer
  • Gunstige verlofregeling en aandacht voor werk-privébalans
  • Flexibele werkregeling met glijdende uren
  • Mogelijkheid tot occasioneel telewerk
  • Aanleg werfreserve (geldig voor 3 jaar)

De volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst via tel. 011 48 03 67 of personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met cv en een afschrift van het vereiste diploma moeten uiterlijk donderdag 29 februari 2024 worden ingediend via mail naar personeelsdienst@nieuwerkerken.be.