Vacatures administratief medewerker en technisch beambten

Gepubliceerd op zaterdag 15 februari 2020 6 u.
Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar:

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER RUIMTELIJKE ONTWIKKELING (m/v), voltijds (38/38), contractueel, niveau C1-C3

Onder leiding van het afdelingshoofd ruimtelijke ontwikkeling staat u in voor de administratieve voorbereiding en opvolging van de dossiers en geeft u administratieve ondersteuning aan de volledige afdeling. U volgt technische werkzaamheden m.b.t. het patrimonium administratief op.

bruto jaarsalaris (huidige index): 23.128,5 euro (0 jaar anciënniteit)

aanleg werfreserve (geldig voor 3 jaar)

TECHNISCH BEAMBTE GROENDIENST/KERKHOVEN, (m/v), voltijds, contractueel, niveau D1-D3

U staat er mee voor in dat de burgers kunnen wonen in een verzorgde leefomgeving en zorgt tevens voor goed onderhouden begraafplaatsen.

bruto jaarsalaris (huidige index): 22.701,8 euro (0 jaar anciënniteit)

aanleg werfreserve (geldig voor 5 jaar)

TECHNISCH BEAMBTE OPENBARE WERKEN/PATRIMONIUM, (m/v), voltijds, contractueel, niveau D1-D3

U voert preventieve en curatieve technische onderhoudswerken uit om de goede werking van alle apparatuur, installaties en infrastructuur te waarborgen.

bruto jaarsalaris (huidige index): 22.701,8 euro (0 jaar anciënniteit)

aanleg werfreserve (geldig voor 5 jaar)

Wij bieden:

maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, gunstige verlofregeling

Diplomavereisten:

- voor administratief medewerker:

• diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs;
  • technische achtergrond/interesse is een pluspunt

- voor technisch beambte groendienst/kerkhoven:

• geen diplomavereisten

- voor technisch beambte openbare werken/patrimonium:

• geen diplomavereisten
  • houder zijn van een rijbewijs C (indien niet in het bezit van een rijbewijs C dient dit behaald te worden)
  • basiskennis electriciteit

Volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst, tel. 011 48 03 67 of via volgend e-mailadres: personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met curriculum vitae en een afschrift van het vereiste diploma moeten uiterlijk vrijdag 6 maart 2020 worden ingediend (per aangetekende brief of door afgifte ervan tegen ontvangstbewijs) t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Kerkstraat 113, 3850 Nieuwerkerken.