Tijdelijke verkeersregeling Nieuwesteenweg-Kerkstraat

Tijdens de werken op het gemeenteplein en in de Kerkstraat is het sociaal huis (gelegen op de hoek Kerkstraat-Nieuwesteenweg) het best toegankelijk via de Nieuwesteenweg.

De Nieuwesteenweg is makkelijk bereikbaar via de Diestersteenweg. In de Nieuwesteenweg is het verkeer tijdelijk in beide richtingen toegelaten. Er geldt een parkeerverbod in beide richtingen.

U gebruikt best de tijdelijke parkeerplaats tussen Nieuwesteenweg 22 en 26, deze ligt op wandelafstand van het sociaal huis. Of u kunt parkeren op het gemeenteplein.

Opgelet: vanaf vrijdag 26 oktober 2018 om 17 uur eindigt deze tijdelijke situatie en wordt de dubbele rijrichting afgeschaft! Enkel verkeer richting het kerkplein is nog toegelaten.