GEZOCHT: standhouder kerstmarkt

Gepubliceerd op maandag 8 april 2024 11.36 u.
Met veel enthousiasme kondigt het gemeentebestuur alvast de jaarlijkse kerstmarkt aan die zal plaatsvinden op vrijdag 20 en zaterdag 21 december 2024. Hiervoor zijn we op zoek naar een vereniging of onderneming die ons 6e stalletje wil uitbaten.

In het thema ‘Decemberfest’ dragen onze plaatselijke verenigingen van Nieuwerkerken bij aan de gezellige sfeer die de kerstperiode ons te bieden heeft, dit in combinatie met een vleugje Oktoberfest.

Het programma ziet er als volgt uit:

• Vrijdag 20 december: après-ski party met Discobar Vaneigens, die de dansvloer zal vullen met de beste beats en hits!
  • Zaterdag 21 december: The Energy Party met Domino, een band die garant staat voor een geweldige live-ervaring, en aansluitend DJ.

Ons Decemberfest is dé ideale gelegenheid om je vereniging of onderneming in de schijnwerpers te zetten, de clubkas te spijzen, nieuwe contacten te leggen én de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Heb je interesse om een standplaats te bemannen? Stuur dan voor 1 september 2024 een mail naar de dienst vrije tijd via vrijetijd@nieuwerkerken.be met daarin een korte beschrijving van jullie vereniging of onderneming. Welke vereniging/onderneming de standplaats krijgt, wordt bepaald via lottrekking.