Wegenwerken centrum

UPDATE 16 AUGUSTUS 2018:

Op woensdag 8 augustus 2018 startte de aannemer met het opbreken van de rijweg in de Kerkstraat tussen de Vlemingstraat en de Mouveldstraat/Kloosterstraat. Hier worden ook de laatste stukken riolering geplaatst.

De rioleringswerken in de Pastorijstraat starten vanaf 20 augustus 2018.

De toplaag (afwerking asfalt) in het noordelijk deel van de werken zal uitgevoerd worden vanaf maandag 20 augustus 2018 t.e.m. woensdag 23 augustus 2018. Tijdens deze werken is er geen verkeer mogelijk in de Kerkstraat tussen het gemeenteplein (sociaal huis) tot aan de Rozenbosstraat (Kerkstraat richting Wijer) alsook in de Heuvelstraat, het kruispunt ter hoogte van de Kasteelstraat en de straat naar de school en de sporthal. De aannemer adviseert sterk om tijdens deze dagen niet in de werfzone te komen met uw voertuigen omdat er voorafgaandelijk aan deze werken een kleeflaag wordt aangebracht die de voertuigen danig kan besmeuren.

Ook de bewoners van de Pater Cuypersstraat hebben op 20 en 21 augustus 2018 geen toegang tot hun woning met hun voertuig.

Ondertussen worden de laatste huisaansluitingen in de Kerkstraat (deel Vleming- en Mouveldstraat) afgewerkt om ook hier te kunnen starten met de eigenlijke wegeniswerken tussen het gemeenteplein en het kruispunt met de Driesstraat.

Aansluitend worden het zuidelijk deel van de Kerkstraat, de zone rond de kerk en de Pastorijstraat afgewerkt.

Eind september zijn hopelijk alle wegeniswerken afgerond en dat dienen enkel nog lokaal wat voetpaden en afwerkingen uitgevoerd te worden.