Vacatures gemeentebestuur en OCMW Nieuwerkerken

Gepubliceerd op zaterdag 3 april 2021 6 u.
Het gemeentebestuur is op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER ruimtelijke ontwikkeling (m/v), voltijds (38/38), contractueel, niveau C1-C3. Het OCMW-bestuur van Nieuwerkerken zoekt een MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT (m/v), 75% tewerkstelling, contractueel, niveau B voor een tijdelijke vervanging

Het gemeentebestuur van Nieuwerkerken is op zoek naar een:

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER RUIMTELIJKE ONTWIKKELING (m/v), voltijds (38/38), contractueel, niveau C1-C3

Onder leiding van het afdelingshoofd ruimtelijke ontwikkeling staat u in voor de administratieve voorbereiding en opvolging van de dossiers en geeft u administratieve ondersteuning aan de volledige afdeling. U volgt technische werkzaamheden m.b.t. het patrimonium administratief op.

Bruto jaarsalaris (huidige index): 23.128,5 euro (0 jaar anciënniteit)

Aanleg werfreserve (geldig voor 3 jaar)

Wij bieden:

maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, gunstige verlofregeling

Diplomavereisten:

• voor administratief medewerker:
  • diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs
  • technische achtergrond/interesse is een pluspunt

Volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst, tel. 011 48 03 67 of via volgend e-mailadres: personeelsdienst@nieuwerkerken.be.

Kandidaturen met curriculum vitae en een afschrift van het vereiste diploma moeten uiterlijk vrijdag 23 april 2021 worden ingediend (per aangetekende brief of door afgifte ervan tegen ontvangstbewijs) t.a.v. het College van Burgemeester en Schepenen, Kerkstraat 113, 3850 Nieuwerkerken.

Het OCMW van Nieuwerkerken is op zoek naar een gedreven:

MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT (m/v), 75% tewerkstelling, contractueel, niveau B voor een tijdelijke vervanging.

Je maakt deel uit van de sociale dienst en rapporteert aan en werkt onder leiding van het diensthoofd sociale dienst.
• Je staat in voor het verzekeren van de hulp-, dienst- en zorgverlening voor alle Nieuwerkerkenaren, met een bijzondere aandacht voor
personen met minder welzijnskansen.
• Je verzekert de dienstverlening die nodig is om aan elke persoon de mogelijkheid te bieden een leven te leiden dat beantwoordt aan de
menselijke waardigheid.
• Je werkt mee op preventief en curatief vlak, waarbij de hulp financieel, materieel, immaterieel of psycho-sociaal kan zijn.
• Je begeleidt cliënten zoveel mogelijk naar zelfredzaamheid.
Profiel
Je bent in het bezit van een bachelordiploma ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Bij voorkeur heb je het diploma sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma.
Aanbod
• Een brutojaarsalaris (geïndexeerd) van 30.119,3 euro (0 jaar anciënniteit), met mogelijkheid tot het meenemen van relevante anciënniteit.
• Interessante extra’s zoals maaltijdcheques (6,50 euro), fietsvergoeding.
Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:
2 jaar ervaring in de werking van een sociale dienst bij een OCMW.
De volledige functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij de personeelsdienst, tel. 011 48 03 67 of via volgend e-mailadres:
personeelsdienst@nieuwerkerken.be
Kandidaturen met cv dienen ten laatste op 23 april 2021 aangetekend verstuurd te worden aan het OCMW, Kerkstraat 113, 3850 Nieuwerkerken.
Noodzakelijk bij te voegen: afschrift van het vereiste diploma.

Indien u wenst te solliciteren voor de vacature bij het gemeentebestuur EN voor de vacature bij het OCMW dient u ons twee sollicitatiebrieven te bezorgen!