Huisvuilafvalzakken kunnen binnengebracht worden op recyclagepark tussen 15 juni en 11 september

Gepubliceerd op dinsdag 8 juni 2021 17.37 u.
Heb je een volle huisvuilzak die je niet meer kan buitenzetten omdat je op vakantie vertrekt? Of heb je beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens extreme warmte een volle huisvuilzak in huis te hebben? Dan kan je in de zomermaanden met deze zakken terecht in het recyclagepark.

Uitzonderlijk kan je tussen 15 juni en 11 september 2021 jouw huisvuilzak naar het recyclagepark brengen als je volgende regels respecteert:

  • Je mag enkel bordeaux of grijze huisvuilzakken van Limburg.net binnenbrengen.
  • Je registreert het binnenbrengen via de toegangszuil. Als je nog andere fracties bij hebt, rijd je een aparte ronde zodat de kilo’s huisvuil apart gewogen en geregistreerd worden.
  • Je kan enkel tussen 15 juni en 11 september huisvuil in bordeaux of grijze Limburg.net-huisvuilzakken op het park binnenbrengen.

Maar als je geen problemen hebt om jouw huisvuilzak te stockeren, kan je net zoals de rest van het jaar je huisvuilzak meegeven met de veertiendaagse ophaling aan huis. Niets zo eenvoudig als je zak vooraan aan je woning buiten te zetten. Op www.limburg.net/afvalkalender kan je nakijken wanneer de ophaalwagen bij je langs komt.