Heb jij de nieuwe toeristische infoborden in onze gemeente al gespot?

Gepubliceerd op donderdag 9 november 2023 14.10 u.
Om onze mooie gemeente extra in de kijker te zetten, zijn we al enige tijd bezig met het ontwerpen van infoborden.

Eind oktober werden deze geplaatst op verschillende toeristische plaatsen in onze gemeente. Ongetwijfeld ben je al zo’n infobord tegenkomen wanneer je door onze gemeente reed, wandelde of fietste.

Benieuwd naar meer? Deze herfstperiode is het ideale moment om onze monolieten te ontdekken. Plan een (of meerdere) leuke herfstwandeling(en) met vrienden of familie en ontdek de verschillende toeristische trekpleisters in onze gemeente. Meer info over onze wandelingen vind je op www.nieuwerkerken.be/wandelen-in-nieuwerkerken.

Meer info over de monolieten vind je op www.nieuwerkerken.be/infoborden-toerisme.