Gemeente Nieuwerkerken organiseert stille studieplek voor scholieren en studenten

Gepubliceerd op woensdag 9 december 2020 9.49 u.
Heb jij nood aan een stille ruimte om te blokken?

Gemeente Nieuwerkerken biedt deze mogelijkheid aan vanaf 14 december tot 31 januari 2021 op werkdagen tussen 9 en 12 uur en 12.30 en 16.30 uur (op vrijdag enkel van 9 tot 12 uur).

Je moet wel (uiterlijk de werkdag voordien vóór 12 uur) je plaats reserveren: stuur een mailtje naar vrijetijd@nieuwerkerken.be met de dagen en tijdsblokken dat je hiervan gebruik wil maken. Met de bevestigingsmail van de dienst vrije tijd, kan je je aanmelden.

De locatie in de Kerkstraat wordt nog bepaald o.b.v. het aantal inschrijvingen.

Opgelet:

• Op donderdagen 24 en 31 december kan je enkel in de voormiddag komen blokken.
  • Op vrijdag 25 december (Kerstmis), vrijdag 1 januari (Nieuwjaar) en maandag 4 januari is de studieplek gesloten.