Digipunt Nieuwerkerken: voor al je digitale vragen

Gepubliceerd op maandag 12 februari 2024 14.47 u.
In samenwerking met het Truiers Digicenter beschikt ook Nieuwerkerken over een digipunt. Hier kan je terecht met al je grote of kleine vragen over computers, smartphones en digitale toepassingen.

Zit je met een (eenvoudige) digitale vraag, maar is er niemand die je verder kan helpen? In het digipunt is een medewerker van het Truiers Digicenter aanwezig die je helpt met onder meer:

• Het installeren of gebruiken van apps (itsme, QR code scanner, WhatsApp, schoolapps, ...)
  • eID installeren en gebruiken
  • Een veilig wachtwoord aanmaken
  • Het invullen van een online formulier
  • Online afspraken maken
  • Tickets online boeken
  • Vragen in verband met de instellingen van je toestel
  • Betalen met Payconic
  • Een document digitaal aanvragen
  • Phishing herkennen en voorkomen
  • ...

Deze dienstverlening is volledig gratis. Een afspraak maken is niet nodig.

Je kan om de 2 weken (in de oneven weken) op donderdag met je vragen terecht bij het digipunt in de cafetaria van LDC De Vlinder. De eerstvolgende datums zijn:

• Donderdag 15 februari tussen 9.30 en 11.30 uur
  • Donderdag 29 februari tussen 9.30 en 11.30 uur
  • Donderdag 14 maart tussen 9.30 en 11.30 uur
  • Donderdag 28 maart tussen 9.30 en 11.30 uur

Opgelet: Heb je hulp nodig bij zaken zoals het inloggen op een overheidswebsite of het digitaal indienen van een aanvraag? Breng dan zeker je identiteitskaart en bijhorende pincode mee.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via het nummer 0470 56 08 36.