Asbest: premies en infosessies

Gepubliceerd op woensdag 25 oktober 2023 12 u.
Heb je een vermoeden van asbest in en/of om je woning? Dubolimburg vzw helpt je met het verwijderen en afvoeren van asbest (in dak, gevel of rond leidingisolatie) op een professionele en veilige manier. En belangrijk: je profiteert daarbij van premies die het factuurbedrag behoorlijk verlagen!

Asbest werd tot eind jaren ‘80 veelvuldig gebruikt in de bouwsector. In de loop der jaren werd echter duidelijk dat het inademen van asbestvezels ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Er is vandaag nog steeds veel asbest aanwezig in en rond onze woningen. Dubolimburg helpt je daarom - in samenwerking met Ovam, de provincie Limburg en de bouwsector - om het kankerverwekkende materiaal veilig en professioneel te laten verwijderen en afvoeren

Premies van 50% tot… 100%

Wie het volledige traject van Dubolimburg afwerkt – van het advies tot en met het effectief verwijderen en afvoeren van het asbesthoudende materiaal door een aannemer uit de Dubolimburgpoule – heeft recht op premies die in sommige gevallen tot 50%... en zelfs tot 100% van het factuurbedrag dekken. Benieuwd welke dat zijn? Ontdek alle premies op de website.

Gratis online infosessies

Zit je met vragen over asbestverwijdering? Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen.

Wordt jouw vraag niet beantwoord in de Q&A? Of wil je graag meer weten over de voordelen van de Asbestverwijderingscampagne? Schrijf je dan in voor de gratis online infosessies op dinsdag 7 november of dinsdag 5 december om 19.30 uur en volg mee van achter jouw computer of laptop. Je krijgt er uitleg over de campagne, over de werkwijze en de premies die op jou wachten en je kan achteraf je vragen aan de Dubolimburg-specialisten stellen. Inschrijven voor de infosessie kan hier.

Maak je liever al meteen een afspraak, of lees je eerst alles graag nog eens op je gemak na? Surf dan naar www.as-best.be.