Bloesemterras met culinaire wandeling op zondag 21 april 2024

Op zondag 21 april 2024 vanaf 10 uur organiseert het gemeentebestuur, in samenwerking met Fruitbedrijf Peeters, opnieuw een bloesemterras.

Tussen 10 uur en 12 uur bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan een culinaire wandeling van ongeveer 4km. De gerechten worden aangeboden door Lucy's en variëren van een overheerlijke pompoen-appel soep, spek met ei, pasta en een dessert met appel. Voor slechts 22 euro kan je genieten van al dit lekkers én de mooie omgeving.

Om alles vlot te laten verlopen, vragen we je om op voorhand een tijdslot te kiezen voor deze wandeling:

• 10 uur – 10.30 uur

• 10.30 – 11 uur

• 11 uur – 11.30 uur

• 11.30 uur – 12 uur

Inschrijven voor de culinaire wandeling kan door dit formulier in te vullen ten laatste op donderdag 11 april 2024. Hierna ontvang je ook een verzoek tot betaling.

Daarnaast organiseren we ook gegidste wandelingen (2,5km) door de boomgaard om 13 uur en 15 uur. Deze wandelingen zijn gratis.

Uiteraard kan je ook zelf vrijblijvend een wandeling maken. Dit kan heel de dag op een moment dat voor jou het beste past.

Vanaf 11 uur openen we daarnaast het bloesemterras met:

• Verfrissende drankjes

• Lekkere ijsjes van De Eshoeve (bij goed weer)

• Heerlijke frietjes van Lucy's

• Optredens van de Fanfare (12 uur) en Wim Secretin (14 uur)

• Een springkasteel voor de kids

Place to be: Fruitbedrijf Peeters, Tegelrijstraat 211, 3850 Nieuwerkerken

Heel graag tot dan!