Open Kerkendagen met orgelconcert

Open Kerkendagen in Wijer
Zondag 2 juni 2019, doorlopend van 10 uur tot 17 uur, Sint-Pietersbandenkerk Wijer met om
• 13:40: voorstelling Van Peteghemorgel door Eddy Cox
• 14 uur- 14.45 uur: orgelconcert door Filip Blokken.
Tijdens Open kerkdagen wordt religieus erfgoed op een positieve manier in de kijker gezet. U bent van harte welkom in de Sint-Pietersbandenkerk.
De organist Filip Blokken studeerde in de Muziekhumaniora van Hasselt met piano als hoofdvak. Omdat zijn passie voor orgel groot was, koos hij dit in zijn laatste jaar als hoofdvak o.l.v. Denis Roosen. Hij vervolgde zijn opleiding bij Peter Pieters aan het Lemmensinstituut. Filip is organist in verschillende parochies en speelde al in meer dan 50 kerken waaronder Brussel, Antwerpen, Leuven en Lourdes Hij werkte als gedreven pianobegeleider samen met diverse religieuze en profane koren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Filter op categorie