Musicalkamp (vakantiekamp grote vakantie) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Hou je van muziek, theater, zingen en dansen? Wil je graag eens op het grote podium staan? Dan is ons supertoffe musicalkamp echt iets voor jou!!
Onder deskundige begeleiding van Christophe Coenegrachts en andere docenten, word je een week lang ondergedompeld in het leven van een echte musicalartiest!
Op het einde van de week is het showtime en wordt onze musical met onze kersverse musicalsterren opgevoerd voor het grote publiek.
?
Doelgroep: 8 t/m 14 jaar
Locatie: Sporthal Nieuwerkerken (ma, di, wo), O.C. De Brug Nieuwerkerken (do, vr)
Data: 29 juli t/m 2 augustus 2019