Pamperklanken (0-3 jaar)

Pamperklanken is een sessie voor kinderen tussen 0 en 36 maanden, samen met één van hun ouders, grootouders of andere vertrouwenspersoon. Elk kind wordt geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek, net zoals het van nature de mogelijkheid heeft om te leren lopen of schrijven. Het is echter wel nodig om deze in aanleg aanwezige mogelijkheden zo vroeg mogelijk te stimuleren. Al tijdens de zwangerschap begint de muzikale ontwikkeling en deze zet zich meteen na de geboorte voort.
?
Hoe klein je baby ook is, hij kan al heel veel geluiden onderscheiden. Het prikkelen van zijn gehoor is van groot belang bij de taalontwikkeling. Het heeft een grote invloed op zijn latere emotionele, sociale en motorische vaardigheden.

Tijdens de sessies zingen we liedjes die de ontwikkeling van alledaagse vaardigheden en handelingen ondersteunen. We experimenteren met klanken en instrumenten, doen allerhande bewegingsspelletjes en passen materialen en voorwerpen toe die we tijdens de reeks verder uitbouwen. Herhaling is hierbij uiteraard ook zeer belangrijk. De liedjes zijn eenvoudig te onthouden zodat jullie van deze thuis verder kunnen genieten.

Een heerlijk muzikaal bad voor ouder(s) en kind afgestemd op het ontwikkelingsniveau.

Data: zondag 10, 17, 24 en 31maart 2019

Uren:
groep 1 (0-18 maanden): 09.30u - 10.30u
groep 2 (10-18 maanden): 10.30u - 10.30uKostprijs: € 40 voor de hele reeks, € 15 per les
Leerkracht: Esther Penninger (docent muziek - orthopedagogische muziekbeoefening)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 40,00
Basistarief: 40,00 €; Per les: 15,00 €

Organisatie

The Music Cave

Filter op categorie