Talkshow Els De Schepper "Wat Doe Ik Hier?" op zaterdag 9 september

Gepubliceerd op donderdag 23 maart 2023 13.14 u.
Op zaterdagavond 9 september komt Els De Schepper, dé leading lady van de Vlaamse cabaretwereld, langs in oc De Brug met haar voorstelling "Wat Doe Ik Hier?". Een hilarische “Talkshow on Tour” over de zin én onzin van het leven met Stef Boers en nog een andere mystery guest.
Op haar eigen humoristische wijze vraagt Els De Schepper haar gasten de kleren van het lijf, om zo te weten te komen wat voor hen het leven zin geeft. Allen worden ze door Els én een hele resem van haar bekende typetjes op lichte én diepzinnige manier op de rooster gelegd, zodat ze zich al snel zullen afvragen: WAT DOE IK HIER?

Samen met haar side-kick Stef Boers loodst Els het publiek én haar centrale gast door sketches, liedjes, kwisjes en uitdagingen met als doel de ultieme vraag te beantwoorden: “WAT DOE IK HIER?”. Waar ben ik eigenlijk mee bezig op deze wereld, in dit leven, in dit lijf? En hoe zorg ik dat het de moeite blijft? Uiteraard zullen Tante Rita, Nonkel Richard, Sonja én Klein Elske zich op hun eigengereide wijze mengen in de gesprekken.

“WAT DOE IK HIER?” is hilarisch en diepzinnig tegelijk. Absurd én educatief! Een mix van Monthy Python/de Ideale Wereld met Oprah Winfrey/Arjen Lubach en een vleugje Zomergasten.

Wil jij hier graag bij zijn? Bestel dan jouw tickets voor slechts 14 euro via het inschrijfformulier hieronder.