Werken Kerkstraat, Heuvelstraat en Pastorijstraat

UPDATE VAN 5 DECEMBER 2017:

 

Zoals u wellicht heeft opgemerkt, is de aannemer begonnen met het machinaal plaatsen van de betonnen randopsluitingen van de rijweg.

 

Zoals eerder aangegeven is dit ook morgen , 6 december 2017 ingepland.

 

Vanaf donderdagmorgen 7 december om 7 uur tot vrijdagavond 8 december om 19 uur verzoeken we u om uw voertuig buiten de werfzone te houden om zo de werken niet onnodig te storen.

 

Op donderdag wordt er een laatste funderingslaag tussen de boordstenen geplaatst om dan klaar te zijn om het asfalt nog te plaatsen voor de aangekondigde winterprik.

 

De bewoners langs de Pater Cuypersstraat en de bezoekers van oc De Brug zullen vanaf woensdagmiddag 12 uur tot ’s avonds geen doorgang hebben tot de woonst. ’s Avonds is dit terug even mogelijk maar vanaf donderdagmorgen 7 uur tot vrijdag wordt deze toegang terug onderbroken om de net geplaatste fundering niet stuk te rijden.

 

Alvast bedankt voor uw begrip en uw medewerking!Bericht van 4 december 2017:

Tijdens de slechte weersomstandigheden zijn de werkzaamheden nooit echt gestopt. De aannemer doet al het mogelijke om ervoor te zorgen dat nog vóór het kerstverlof een eerste wegverharding kan aangebracht worden. Zelfs op zaterdag 2 december werkte de aannemer om de invloed van het slechte weer op de fundering te herstellen.

Verdere planning: een glijbekistingsmachine komt op dinsdag 5 en woensdag 6 december de randopsluiting van de rijweg plaatsen.

Opgelet: gelieve uw voertuig vanaf dinsdagmorgen 7 uur buiten de werfzone te plaatsen. Gedurende de volgende dagen zal alle toegang met de wagen onmogelijk zijn.

Er wordt een uitzondering gemaakt voor de bewoners langs de Pater Cuypersstraat en de bezoekers van oc De Brug. Hier zullen de auto’s ook geen doorgang meer krijgen vanaf dinsdagmorgen 7 uur, maar hier zal dinsdagavond opnieuw een toegang zijn via een kleine brugconstructie, waar men met de wagen over kan.

Als de weergoden ons goed gezind zijn, kan de aannemer donderdag de fundering en vrijdag het asfalt plaatsen. Vrijdag 8 december om 18 uur kunnen bewoners dan terug ongehinderd tot voor hun woning komen.

We beseffen dat het de afgelopen week niet evident was om met de wagen over de werf te rijden en danken u dan ook voor jullie begrip.

Gepubliceerd op : 04-12-2017

madiwodovrzazo
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
25/02 : Kiennamiddag
Kiennamiddag   Deuren open om 12 uur   Vvk bij ouderraadleden/in... Meer...
23/03 : Frank Vander linden solo
Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, maakte in 2009 een opvallend... Meer...